Naleving van de Europese wetgeving (AVG)

Kaspersky Password Manager voldoet aan de voorwaarden van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in alle regio's waar het programma wordt gedistribueerd.

Wanneer je de Gebruiksrechtovereenkomst accepteert, bevestigt je dat je de vereiste leeftijd hebt om Kaspersky Password Manager te installeren. Na de installatie van Kaspersky Password Manager wordt u gevraagd de voorwaarden door te lezen en te accepteren om Kaspersky Password Manager voor het eerst te configureren en te gebruiken: het Beleid voor gegevensverwerking en het Privacybeleid.

Er is ook een aanvullende verklaring die je wordt gevraagd te accepteren: de Verklaring inzake gegevensverwerking voor marketingdoeleinden, die vereist is zodat Kaspersky je voordeligere aanbiedingen kan doen. Als je ervoor kiest deze verklaring te accepteren, kun je deze op elk gewenst moment weigeren in de instellingen.

Belangrijk: om aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) te voldoen, wordt u tijdens de update naar Kaspersky Password Manager 9.1 of hoger gevraagd de Gebruiksrechtovereenkomst, het Beleid voor gegevensverwerking en het Privacybeleid opnieuw te accepteren. Wanneer je bijwerkt naar Kaspersky Password Manager 10.2 of hoger, wordt je ook gevraagd de Verklaring inzake gegevensverwerking voor marketingdoeleinden te accepteren.